1
Grenzeloos zuivel

De Food Professional Day op 20 maart 2017 staat in het teken van zuivel. Want zuivel vormt met producten als room, boter, melk en kaas de basis van talrijke gerechten. Daarmee heeft elke chef ongekende mogelijkheden voor nieuwe creaties. 


Welke mogelijkheden dat zijn, laten we zien tijdens de zevende editie van dit jaarlijkse evenement voor de chef die bij wil blijven. Met gepassioneerde wetenschappers van Wageningen University & Research die hun kennis delen, en met bevlogen topchefs die hun creaties laten proeven. Maar ook met een bezoek aan het Friesland Campina Experience Centre voor inspirerende masterclasses.

Alle details op een rijtje:

Datum: maandag 20 maart 2017
Locatie: Hotel de Nieuwe Wereld, Marijkeweg 5, 6703 CT Wageningen
Tijden programma: 9.30-17.30 uur.  
Inclusief: geheel verzorgde lunch, borrel met hapjes en drankjes, certificaat van deelname
Standaard tarief: € 125,00, leden Gastronomisch Gilde: € 100,00, Food Inspiration Pioneers € 100,00

Meer informatie en aanmelden