Verslag Food Professional Day 2017
Zuivelrijke lunch

De lunch werd verzorgd door ‘the young food professionals’: studenten van de opleiding Gespecialiseerd Kok Niveau 4  van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Zij deden dit onder leiding van Ingmar van Bostelen, terwijl docent Ruurd Riewald de gastheren en gastvrouwen aanstuurde.


In alle gerechten werd zuivel verwerkt. Het menu bestond uit: 

BLOEMKOOL: panna cotta, couscous, zoetzuur & langoustine
GEITENKAAS: zure room, yoghurt, wasabi & komkommer
DIMSUM: eend, paksoi, bosui & hoisin, oude kaas, paddenstoel, sjalot & knoflook
TOM KHA KAI: kippendij, limoen & kroepoek
CHEESECAKE: witte chocolade, roze peper, munt & citroen
ROBIOLA: rode biet & granny smith

 

Lunchgerecht

 

Lunchgerecht

 

Lunchgerecht

 

Lunchgerecht

 

Lunchgerecht