mei 2018
Gerenommeerde gastsprekers

Ook deze editie heeft de Food Professional Day een inspirerende mix van gastsprekers uit gastronomie en wetenschap. Wie zijn de sprekers op 8 oktober 2018?


  • Jarno Eggen, chef van **sterrenrestaurant De Groene Lantaarn
  • Cindy Borger, meestergastvrouw van **sterrenrestaurant De Groene Lantaarn
  • Joël Broekaert, culinair columnist en restaurantrecensent
  • Estée Stroker, chef van restaurant 't Amusement
  • Bjorn Massop, chef van Villa Ruimzicht
  • Thomas van Meel, poelier Pieter van Meel Wild & Gevogelte
  • Janneke Eigeman en Laurens Hoedemaker, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging
  • Ellen Mookhoek, jager
  • Vincenzo Fogliano, hoogleraar Food Quality and Design, Wageningen University & Research
  • Chefs Ricardo Rozeman en Xander Hermsen, restaurant de Echoput
  • Herman ter Weele, poelier, slager en jager

 

Meer sprekers volgen! Houd onze site foodprofessionalday.nl in de gaten.