maart 2016
Even voorstellen

Zonder chefs geen Food Professional Day. En dit is het mooie lijstje van professionals die dit jaar hun kennis, creativiteit en vakmanschap komen delen.


  • Bas van Kranen, chef-kok Restaurant de Leuf*, winnaar Gouden Koksmuts 2015 (foto)
  • Peter Paul van den Breemen, executive chef Restaurant de Echoput
  • Jonathan Karpathios, Patron-cuisinier Restaurant Vork & Mes 
  • SVH Meesterkok Luc Kusters, patron-cuisinier Restaurant Bolenius
  • Mario Roberti, privé-chef Cucina Excellent
  • SVH Meesterkok Ruud Ververgaard, chef-kok The Scelta Kitchen
  • Tijs Huijbers, patron-cuisinier Restaurant Ivory
  • SVH Meesterkok Niels van den Berg, culinair adviseur Rungis 
  • SVH Meesterkok Albert Kooy, executive chef, Stenden University Hotel 
  • Joram Timmerman, chef-kok De Verzamelpost
  • Berry Hoosemans, culinair adviseur Bonduelle