Rijnijssel vakschool wageningen
Contact | BEL 026 312 9631
Food professional day
Wageningen 24 maart 2014
Johan VerbonIk droom zelfs eten.. Cristian Verweij.. het ontdekken van nieuwe smaken.. Jonnie BoerPerfecte maaltijden.. prof.dr. E van der Lindenandere manieren van preparatie
> programma

Hoe zag de Food Professional Day 2014 er uit?

  • Fantastische sprekers:sterrenchefs, professoren en onderzoekers
  • Laatste nieuws en onafhankelijke informatie over voedsel
  • Interactief: ervaren, ruiken, voelen en proeven
  • Vanuit de wetenschap Wageningen UR (University & Research Centre), producent en het ambacht
Fantastische sprekers



> meer videos
NIEUWSBRIEF GEMIST?
Bekijk hier de nieuwsbrieven van de foodprofessionalday.

Terugblik Food Professional Day 2014
Meer nieuws Food Professional Day 2014

FOOD PROFESSIONAL DAY maandag 23 maart 2015
Binnenkort meer informatie.

EEN PLEK, EEN DAG

Dit jaarlijkse evenement (het volgende is in maart 2015) dat in het teken staat van kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. Je krijgt boeiend nieuws voorgeschoteld: innovaties uit de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven uit de gastronomie.

VOOR WIE?
De dag is speciaal voor chefs en souschefs maar ook voor de ambitieuze leerling-koks. Doe hier de nieuwste kennis op, wissel informatie en inspiratie uit, netwerk en ontmoet gelijkgestemden.

Food professional facts
Rode wijn is niet gezonder dan witte.
JA NEE

Het is de alcohol in de wijn die bepalend is voor het gezondheidseffect (afname van risico op hart- en vaatproblemen). (bron: boek Frans Kok, pag. 79.)

De waarde van creatief denken
Angélique Schmeinck

Onkruid een culinaire mogelijkheid
Caroline Zeevat en Geert Jan Vaartjes

Masterclass: Fermentatie in de Haute Cuisine
Jonnie Boer en professoren Eddy Smid en Tjakko Abee

Eerst komt het eten en dan de moraal?
Professor Saskia van Ruth


> Volledig programma
Aanmelden nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam
Functie

E-mailadres
> Verzend