Rijnijssel vakschool wageningen
Contact | BEL 026 312 9631
Food professional day
Wageningen 24 maart 2014
welkom bijFood professional day 2015 INGMAR VAN BOSTELEN samen leren! Nathalie SteinsVismythes ontkracht Edwin VinkeZout eruit, zeewater erin Syrco BakkerDe ultieme smaakbeleving Jaap van de VisSchol, heerlijke vis is dat!
> programma

Enquête

Ook nieuwsgierig naar de kwaliteitskenmerken van oesters?  Klik hier om de enquête in te vullen

Het invullen van de enquête neemt 5 minuten in beslag en kan worden ingevuld tot 10 maart 2015.

Video's



> meer videos

FOOD PROFESSIONAL DAY
maandag 23 maart 2015

  • De ideale visbouillon
  • Goede kweekvis smakelijk en duurzaam
  • Vismythes ontkracht
  • Visexperts, sterrenchefs en wetenschappers

Klik hier voor het volledige programma! 

EEN PLEK, EEN DAG

Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. Je krijgt boeiend nieuws voorgeschoteld: innovaties uit de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven uit de gastronomie.

VOOR WIE?
De dag is speciaal voor chefs en souschefs maar ook voor de ambitieuze koks. Doe hier de nieuwste kennis op, wissel informatie en inspiratie uit, netwerk en ontmoet gelijkgestemden.

Food professional facts
Schol kende in 2014 zijn hoogste stand in de Noordzee sinds 1957
JA NEE

De toename van de stand van volwassen schol die zichtbaar is sinds 2002, ging ook in 2013 door. De stand in de Noordzee wordt nu geschat op 670.400 ton (begin 2014). Dit is de hoogste stand sinds 1957 toen er voor het eerst schattingen werden gemaakt. De toename komt onder andere door een afname van de visserijdruk. De visserijdruk is sinds een aantal jaren iets lager dan die waarnaar gestreefd wordt in het beheerplan voor schol en tong. 

Bron: Wageningen UR.

Aanmelden nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam
Functie

E-mailadres
> Verzend