Rijnijssel vakschool wageningen
Contact | BEL 026 312 9631
Food professional day
Wageningen 24 maart 2014
Johan VerbonIk droom zelfs eten.. Cristian Verweij.. het ontdekken van nieuwe smaken.. Jonnie BoerPerfecte maaltijden.. prof.dr. E van der Lindenandere manieren van preparatie
> programma

Hoe zag de Food Professional Day 2014 er uit?

  • Fantastische sprekers:sterrenchefs, professoren en onderzoekers
  • Laatste nieuws en onafhankelijke informatie over voedsel
  • Interactief: ervaren, ruiken, voelen en proeven
  • Vanuit de wetenschap Wageningen UR (University & Research Centre), producent en het ambacht
Fantastische sprekers



> meer videos
NIEUWSBRIEF GEMIST?
Bekijk hier de nieuwsbrieven van de foodprofessionalday.

Terugblik Food Professional Day 2014
Meer nieuws Food Professional Day 2014

FOOD PROFESSIONAL DAY maandag 23 maart 2015
Binnenkort meer informatie.

EEN PLEK, EEN DAG

Dit jaarlijkse evenement (het volgende is in maart 2015) dat in het teken staat van kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. Je krijgt boeiend nieuws voorgeschoteld: innovaties uit de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven uit de gastronomie.

VOOR WIE?
De dag is speciaal voor chefs en souschefs maar ook voor de ambitieuze leerling-koks. Doe hier de nieuwste kennis op, wissel informatie en inspiratie uit, netwerk en ontmoet gelijkgestemden.

Food professional facts
Leven rivierkreeften alleen in rivieren?
JA NEE

De rivierkreeft houdt van voedselrijke wateren die snel opwarmen door de zon. Dat kunnen vijvers zijn zoals wij ze zien op de Veluwe bij Groot Warnsborn. Daar vinden we de Europese rivierkreeft.

De sloten van het Groene Hart van Nederland zijn ondiep, vol voedsel en warmen ook snel op. Tevens kunnen de rivierkreeften zich goed verschuilen in de oevers die goed toegankelijk zijn en waarin ze hele gangenstelsel maken.

http://www.youtube.com/watch?v=c-V7sr74fA0

Onkruid een culinaire mogelijkheid
Caroline Zeevat en Geert Jan Vaartjes

De kracht van het Nederlandse product
Dr. Peter Klosse

De waarde van creatief denken
Angélique Schmeinck

Eerst komt het eten en dan de moraal?
Professor Saskia van Ruth


> Volledig programma
Aanmelden nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam
Functie

E-mailadres
> Verzend