Rijnijssel vakschool wageningen
Contact | BEL 026 312 9631
Food professional day
Wageningen 24 maart 2014
Johan VerbonIk droom zelfs eten.. Cristian Verweij.. het ontdekken van nieuwe smaken.. Jonnie BoerPerfecte maaltijden.. prof.dr. E van der Lindenandere manieren van preparatie
> programma

Hoe zag de Food Professional Day 2014 er uit?

  • Fantastische sprekers:sterrenchefs, professoren en onderzoekers
  • Laatste nieuws en onafhankelijke informatie over voedsel
  • Interactief: ervaren, ruiken, voelen en proeven
  • Vanuit de wetenschap Wageningen UR (University & Research Centre), producent en het ambacht
Fantastische sprekers



> meer videos
NIEUWSBRIEF GEMIST?
Bekijk hier de nieuwsbrieven van de foodprofessionalday.

Terugblik Food Professional Day 2014
Meer nieuws Food Professional Day 2014

FOOD PROFESSIONAL DAY maandag 23 maart 2015
Binnenkort meer informatie.

EEN PLEK, EEN DAG

Dit jaarlijkse evenement (het volgende is in maart 2015) dat in het teken staat van kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. Je krijgt boeiend nieuws voorgeschoteld: innovaties uit de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven uit de gastronomie.

VOOR WIE?
De dag is speciaal voor chefs en souschefs maar ook voor de ambitieuze leerling-koks. Doe hier de nieuwste kennis op, wissel informatie en inspiratie uit, netwerk en ontmoet gelijkgestemden.

Food professional facts
Kan de aardappel binnen 4 tot 8 seconden garen?
JA NEE

De Nutri-Pulse® ‘kookt’ met elektrische pulsen

Voedingsmiddelen garen in enkele seconden? Dat kan, maar aardappelen garen vraagt nu nog zo’n 4 tot 6 minuten. De Nutri-Pulse® e-Cooker maakt het mogelijk. Producten als vis, vlees, aardappelen (nog in de schil of zonder schil maar ongesneden), groente en fruit kunnen worden bereid met hoogspanningspulsen.

Of u nu kok bent in een restaurant of een grootkeuken, productontwikkelaar in de voedingsmiddelenindustrie of consument, de Nutri-Pulse® biedt u nieuwe mogelijkheden.

IXL heeft met de Nutri-Pulse® e-Cooker in 2011 de Food Valley Award en de Koks! Innovatietrofee gewonnen.

Masterclass: Fermentatie in de Haute Cuisine
Jonnie Boer en professoren Eddy Smid en Tjakko Abee

De waarde van creatief denken
Angélique Schmeinck

De kracht van het Nederlandse product
Dr. Peter Klosse

Onkruid een culinaire mogelijkheid
Caroline Zeevat en Geert Jan Vaartjes


> Volledig programma
Aanmelden nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam
Functie

E-mailadres
> Verzend