Rijnijssel vakschool wageningen
Contact | BEL 026 312 9631
Food professional day
Wageningen 24 maart 2014
welkom bijFood professional day 2015 INGMAR VAN BOSTELEN samen leren! Nathalie SteinsVismythes ontkracht Edwin VinkeZout eruit, zeewater erin Syrco BakkerDe ultieme smaakbeleving Jaap van de VisSchol, heerlijke vis is dat!
> programma

Enquête

Ook nieuwsgierig naar de kwaliteitskenmerken van oesters?  Klik hier om de enquête in te vullen

Het invullen van de enquête neemt 5 minuten in beslag en kan worden ingevuld tot 10 maart 2015.

Video's> meer videos

FOOD PROFESSIONAL DAY
maandag 23 maart 2015

  • De ideale visbouillon
  • Goede kweekvis smakelijk en duurzaam
  • Vismythes ontkracht
  • Visexperts, sterrenchefs en wetenschappers

Klik hier voor het volledige programma! 

EEN PLEK, EEN DAG

Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. Je krijgt boeiend nieuws voorgeschoteld: innovaties uit de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven uit de gastronomie.

VOOR WIE?
De dag is speciaal voor chefs en souschefs maar ook voor de ambitieuze koks. Doe hier de nieuwste kennis op, wissel informatie en inspiratie uit, netwerk en ontmoet gelijkgestemden.

Food professional facts
Vis zit vol giftige stoffen zoals zware metalen
JA NEE

Dat is sterk overdreven en geen reden om vis te laten staan. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit keurt de vis die in de handel komt en vis met te hoge gehaltes giftige stoffen mag niet worden verhandeld. Uit analyses van RIKILT blijkt dat gehaltes van contaminanten als dioxines, PCB’s en zware metalen in Noordzeevis over het algemeen veel lager zijn dan de gestelde normen.

Zelfgevangen vis, zoals paling uit vervuilde wateren, kan wel een risico vormen. Zie ook dit rapport over contaminanten in aal.

Aanmelden nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam
Functie

E-mailadres
> Verzend