|
Gerenommeerde gastsprekers
Ook deze editie heeft de Food Professional Day een inspirerende mix van gastsprekers uit gastronomie en wetenschap. Wie zijn de sprekers op 8 oktober 2018?
- Jarno Eggen, chef van **sterrenrestaurant De Groene Lantaarn
- Cindy Borger, meestergastvrouw van **sterrenrestaurant De Groene Lantaarn
- Joël Broekaert, culinair columnist en restaurantrecensent
- Estée Stroker, chef van restaurant 't Amusement
- Bjorn Massop, chef van Villa Ruimzicht
- Thomas van Meel, poelier Pieter van Meel Wild & Gevogelte
- Janneke Eigeman en Laurens Hoedemaker, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging
- Ellen Mookhoek, jager
- Vincenzo Fogliano, hoogleraar Food Quality and Design, Wageningen University & Research
- Chefs Ricardo Rozeman en Xander Hermsen, restaurant de Echoput
- Herman ter Weele, poelier, slager en jager
Meer sprekers volgen! Houd onze site foodprofessionalday.nl in de gaten. |